Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Εκπαίδευση στην ψηλάφιση - Υπέρηχος μαστών





Στα πλαίσια του προγράμματος "  Εκπαίδευση στην ψηλάφιση - Υπέρηχος μαστών "το οποίο υλοποιεί ο σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Νομού Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ " και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοιλάδας " ΦΡΑΓΧΘΙ " την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν λήψεις υπερήχων μαστού από την ομάδα του συλλόγου 
"Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ " . Η εκπαίδευση των γυναικών στην ψηλάφιση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/4/2015 και 25 γυναίκες εξετάστηκαν την Κυριακή 12/4/2015. Οι κυρίες που παρακολούθησαν το σεμινάριο αλλά ΔΕΝ εξετάστηκαν λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχής, θα πραγματοποιήσουν την εξέτασή τους την την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου αφού ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από μέλος του Δ, Σ. του Συλλόγου "Φράγχθι". 
Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί τον ακτινοδιαγν΄λωστη Κο Χαρίλαο Μπαρλιά και τη γραμματέα του Συλλόγου Κα Νατάσσα Μαρλαγκούτσου και κυρίως τον Σύλλογο  "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ " για την συνεργασία τους και τη δράση τους με την αυξανόμενη παροχή υπηρεσιών Κοινωνικής Πρόνοιας προς ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου